üzeneek a b blok-barakból2v

102
Publikované 14. novembra 2019 od

2019.5.

üzenetek a B blokból.
(homage a Mednyanszky és Kurtág)

Lárikir Sonaján – s a sok-sok macskája.
Ki mindenki segít, de rajta is kéne mán végre valakinek segíteni – az ám.
( FG)

Golabalog Aculuca – ki állatként beszél s üvöltözik, de azért vele is jól ki lehet jönni.
(cb)

Aveva s kisfia – kit rendszeressen ver a részeg (csak az isten a megmondhatója , hogy már hánydik) férje – lapáttal s mikor mivel(S ha kell, felkínálja magát még a , s ezért rendszeressen elszökik.a73 éves – de 35 éves szellemü – Okczylnak.)
(ob)

Onyarbranyo – Aveva férje (hánydék?), de aki különben jószívü , )ha éppen nem öntött föl a garatra , úgy istenigazából, s nem veri lapáttal a környezetét).
(vc)

Eknérirén – ki állatként üvöltözi a “haót…Haót…”, s foajton foajvást hallgatja a “Gyuszi-Suzi” zenét, s soha sem hagyja abba, s bele lehet örülni abba, de nem úgy mint az abba.
(timp.-perc., gopak…)

Eknérirén szép leánya-Akinimodomini , ki ringató testel járkál.
(harfe)

S a szigorú férjapa – ki el akarja törni Okczyl lábát, ha használja a vízvezetéket.
(tr)

Otyszaraszty – ki praktikus s (ingyen is!) segítökész – de néha üvöltözik (különössen Okczylra).
(hr)

A leszbikus (csúnya?) cigány páros , köztük az igen csúnya (de nagyon kedves , valamint ragadós kezü “férfi” , valamint a (valamivel kevésbé csúnya) “feleség” Terézke ( félreértés ne essék nem a szent terézke.), aki esetleg Okczylt sem utasítaná vissza.
(mély PFL)

S Terézke (no nem a szent) 22 éves ,igen sexis szabad anyuka-leánya , Laura (no nem a David Lynch filmbéli – de talán ide-oda adakozásban nem marad el nagyon attól, sött) – s ki talán Okczylt el is fogadná “élettársnak” (no persze úgy, hogy a stricije – kit unokatestvérnek hív – is benne lenne a buliban).
(fl + glsp)

S a valóban nyomorgó Rusó Csaba családja (s az ideiglense két kis gyemekes élettársa? – kit még talán Okcsylnak is felajánlana)- kik egy közeli nyomorúságos összetákolt kunyhóban laknak.

Sej-haj pereputty, B barakban pereputty…

A szép, ringató testü Akinimodomini nyugati zenét is halgat hóba-hébe, az ám…

No nesze neked Tarcsi Zoltán (ki mellesleg Okcsyllal azonos egyetemet és tanszakot végzett – no nem a Kurtágnál) és Királyvári Zsuzsanna – azaz hogy rendes nevén Suzy és Joly…

…s végül ismét Inaj bácsi, akin valóban kéne segírteni s a még sokkal nyomorgó család (élettársak?)

kiken nagyon-nagyon kéne segíteni…

t-m-pl

A dal szöveg:

Egész éiiel szomorúan táncolok,
elhagyott a barna kislány engemet,
vissza jössz még hozzám édesem,
egész éjjel eggyütt mulatunk.

(Tarcsik Zoltán -aki mellesleg zongora tanszéket végzett a Liszten, no nem a Kurtágnál- és Kirájvári Zsuzsanna stílusban, mivel a hisztériás s garázda  tisztasságmániákus szomszédasszonyom reggeltöl estig orkán hangerövel ezt hallgatta.)