Indictment – in memoriam – against Winston Churchil.

112
Publikované 8. septembra 2020 od

Vád irat – in memoriam  -Winston  Churchil ellen.

Winston CHurchil, aki példamutató hösieséggel ellenáltál a náci szörnyetegeknek s ezáltal a végsö elkeseredetség pillanatában reményt adtál az egész világnak,-  de mégis a lelkeden szárad  néhány ember brutállis halála.

Mi lett a két becsületes partizánnal – Gianna és Neri?

Valahol ott rohadnak a tenger méjén, temetetlenül a mai napig?!!!

Csak azért , mert véletlenül rájuk bízták a felbecsülhetetlen fasiszta gyüjteményt, mej tartalmazta a te – azaz  W. Churchil és Mussolíni levelezéseit is???

Mit szólsz ehez Winston – nem furdalt-e a lelkiismereted, amíg életben voltál???

Ěs Władysław Sikorski – kinek a zsebében volt a Katyn bizonyíték –

S akit zsákba varva agyonvertek, hogy minden csontja eltört, majd rapülögép balesatet álcáztak???

Mai napig nincsen hivatalosan elfogadva a gyilkosság. Ja persze – a szoviete csinálták, de a hivatalos angol  hírközlés , akkor is és a mai napig is, balesetröl beszélnek. Pedig minden közvetett bizonyíték a brutális  gyilkosságot igazolja.Minden bizonyíték  z interneten van!

 

Vád irat – in memoriam  -Winston  Churchil ellen.

Mi lett a két becsületes partizánnal – Gianna és Neri?

Ott rohadnak valahol a tenger méjén temetetlenül!!!

Ěs Katyn?

Amikor már biztos volt, hogy azt a Stálin okozta, mégis  egy évig úgy tettél, hogy a németek okozták!

Féltél Stálintól, a tömeg gyilkostól, nehogy felrúgja a szerzödést???

Az enigma címü filmben szó esik egy Lengyel kémröl is, ainek csak azért kellett meghalnia, mert fel akarta tárni  azt, ami Katynban történt.

 

Vád irat – in memoriam  -Winston  Churchil ellen.

Mi lett a két becsületes partizánnal – Gianna és Neri?

Ott rohadnak valahol a tenger méjén temetetlenül!!!

Hitler és Stálin- valamint a szivjet háborús uszítók és a KGB –  úgy viselkedtek, ahogyan „illik“ viselkedni egy totalitárous szörny rendszernek.

középkelet Európát, míg te – ellentétben Lord Bronnal – mlemészárolttad a görög partizánokat. És 1944-45-ben , titokban megegyeztél Sztálinnal, kiszolgáltatván a szötnyeteg karmai közé

Ehez mit szólsz???

Vád irat – in memoriam  -Winston  Churchil ellen.

Mi lett a két becsületes partizánnal – Gianna és Neri?

Ott rohadnak valahol a tenger méjén temetetlenül!!!

 

De a demokratikus nyugatnak példát kéne mutania szolidaritásból és humanizmusból.

Ragyogó példa erre Lord Byron – aki a görög szabadságharc idején együtt érzésböl  görögnek vallotta magát.

Az hogy az 1956-os magyar szabadságharcot brutálisan vérbe fojtották, ez várható volt egy szörnyeteg szovjet hatalomtól. De az hogy a „demokratikus“ nyugat nem segített s hagyták vérbe fojjtani egy kicsi nép kétségbeesett szabadságharcát – ez már minösíthetetlen gazemberség.

November 4.-én az egész Budapest harcban ált , s még szabad rádió egész nap kérte az ENSZ valamint Amerika és Nagy Británia azonnali katonai segítségét. A nyugati úságírók – mint az undorító patkányok – azonnal elhagytá magyarországot. Senki sem segített – csak az összes utca összes civil családja gyorsan szétosztott gépfegyverekkel és gránátvetökkel vették fel a harcot az iszonyú szovjet túlerövel. Dávid étsébeesett harca a Góliással. A magyar Vajna András György (Andrew Vajna), aki maga is résztvett a harcokban – 2006-ban filmet forgatott 56-ról, 4956.11.4.-étBudapestet  Stálingrádhoz hasonlította , minden utca harcolt – de senki sem segített.Egész Budapest lángoban ált . Vajna szerint ez volt a magyar Sztálingrád.

A Rambo filmekben amikor a Rambo elmondja kétségbeesését – de valójában ezzel közvetve Vajna András a saját keserüségét fejezte ki. Amikor a Rambo vádolja Amerikát, akkor valójában Vajna András vádolja a nyugatot 1956-ért.

A Földközi tengeren állomásozó USA és Britt anyahajókról induló  amerikai és britt  vadászgépek bombázhatták volna a magyarországi megszálló szovjet hadtesteket. Ja hogy ez már világháború lett volna? Igen – ezzel tárgyalásokra kényszerítették volna s szovet nagyhatalmat s a hideg háború véget ért volna  Az atomháborútól nem kellett volna félni, egyik fél sem kockáztatta volna meg a totállis apokalypszist – Tesla is ezért dolgozott a csodafegyverein, mint elrettentö, háborút megakadájozó ezközökön, hogy ne lehessen többé már nagy világháború. – S különben is akkor még amerikának sokkal nagyobb atom arzenálja volt. 1953-ban , Kóreában sem s Vietnámban sem vetették be a nukleáris  bombákat.

Vagy az amerikai és a Britt hadiiparnak éppen a szovjet ellenségképre volt szüksége, hogy legyen ürügy tovább rojtatni az értelmetlen nukleáris fegyverkezési versenyt???

De van itt egy paradoxon: Ha a fegyverkezés oj fontos volt az 50,60,70 években , akir miért nem vetették be 1956 s 1968-ban – bombázván a középkelet európai szovjet hadtesteket, ahogyan ez meg is valósult Kóreában és Vietnámban???

Persze az igazi megoldás politikai tárgyalás lett volna – ahogyan megmondta Gorbacsov (sött még indirekt Putin) is, 1956-ot és 1968-at politikailag kellett volna megoldani – e tárgyalásokon keresztül elismervén a Nagy Imre, valamint a Dubček vzetést s mindkét országot Szovet únió egyenrngú – teljes  vétójoggal rendelkezö, szabad  – partnereként.De ehez valódi demokratikus szovjet vezetés kellett volna, ami akkor sajnos nem létezett.

Seni sem segített magyarországnak, 1968-ban Csehszlovákiának, Kambodžának (még utána 8 évig a Pol-Polt rendszert támogatta a „demokratikus“ nyugat az ENSZ-ben), sem Rwandának.Ilyen lenne a „demokratikus“ USA, Nagy Británia és az Európa?

 

Most már késö, de volt akkor egyáltalán lelkiismeret furdalásod Winston???

Ha csak némi becsülete van a jelenlegi angol vezetésnek, azonnal egy bizotságot alakít, mej végre kinyomozza a 2 szeréncsétlen és becsületes partizán – Gianna és Neri – miínösíthetetlen és gyalázatos eltünésének körülményeit, bármennyire is árt ez Winston Churchil utólagos értékelésének.

Utóirat: Amik itt le lettek írva, az mind rajta van az interneten, s sok miden már az iskolai tankönyvekben is.

Ahogyan kóreában kóreaiknak álcázott  amerikai és szovjet pilóták harcoltak egymással a világháború fenyegetésével – ugyanúgy magyar pilótáknak álcázott amerikai vadászgépek  bombázhhatták volna a szovjet hadtesteket. Kérdés, hogy ahogyan a nyugat cserben hagyta magyarországot 56-ban – hogy nem minösíthetö-e ez nemzetközi büncselekménnyként –amit egy Nürnbergi és Hágai típusú nemzetközi bíróságnak kéne elitélni?